Service, een belangrijk onderdeel voor uw comfort

Compair Airconditioning biedt met haar eigen service- en installatiedienst altijd de juiste kwaliteit en service. Wij bieden een landelijk servicenetwerk en beschikken over uitsluitend gemotiveerde en hooggekwalificeerde servicetechnici zodat de kwaliteit en levensduur van uw installatie gewaarborgd is. Om de kwaliteit van uw installatie te garanderen is de servicedienst van Compair Airconditioning 24 uur per dag bereikbaar, het hele jaar door. 

Preventief onderhoud

Ook de levensduur van de installatie houden wij nauwgezet in de gaten. Door uitvoering van preventief onderhoud is niet alleen de continuïteit van de installatie gewaarborgd maar wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengd. 

Certificering 

Compair Airconditioning beschikt over het VCA veiligheidscertificaat. Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse brancheorganisatie voor Koudetechniek en luchtbehandelingen en zijn wij vanuit de overheid F-gassen erkend. Door deze kwaliteitsnormen worden jaarlijks onze installaties gecontroleerd op uitvoering en werking. Ook de gehele administratieve afhandeling wordt jaarlijks door een landelijke instantie, zoals BVQI en NVKL, beoordeeld.

Het is in de installatiebranche uitzonderlijk dat een installatiebedrijf beschikt over zoveel kwaliteitscertificaten. Wij hechten echter veel waarde aan deze kwaliteitsnormen en richtlijnen en worden door bovenstaande controle instanties bestempeld als een zeer professionele organisatie met een informeel karakter. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid van gepast advies, hoogwaardige installatie en persoonlijk contact.