Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/compaira/domains/compair-airco.nl/public_html/_webblocks/essentials/database.php on line 1
Projecten | Compair Airconditioning

AMSTELVESTE, Amsterdam

13 juli 2015

Compair Airconditioning is op een prachtige locatie in Amsterdam bezig met een nieuw luchtbehandeling systeem. Het betreft een koelsysteem van Mitsubishi VRF, ruimte-units en een verwarmingsysteem met 17 convectoren.

 

Dit industriële representatieve kantoorgebouw is uniek gelegen in het Amstel Business Park aan de Joan Muyskenweg 22 te Amsterdam op een zichtlocatie vanaf de A10 en de A2 en direct aan het metrostation Over-Amstel. Het gebouw wordt grondig opgeknapt. Op de begane grond komen een koffiebar, een gezellig restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby met hoge boekenkasten waar u heerlijk kunt werken. In het gebouw zijn grote, flexibel in te delen vloeren beschikbaar. Ook zijn er kleinere kantoorruimtes, al vanaf 45 m2. Huurders in het gebouw kunnen van alle faciliteiten gebruik maken.

Foto’s

Klik op de foto's voor een vergrootte weergave