Safaripark Beeksebergen is gestart met de bouw van 191 vakantiewoningen met een unieke beleving voor de gasten.

11 augustus 2017

Safaripark Beeksebergen is gestart met de bouw van duurzame accommodaties, die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering. Duurzaamheid en de bouw volgens het cradle to cradle (C2C) principe, all-electric, was hierbij een belangrijk onderdeel. Uit een aantal verschillende installateurs zijn wij uiteindelijk gekozen voor het leveren en plaatsen van een Warmtepomp installatie, voor de warmwatervoorziening en verwarming van de accommodatie via vloerverwarming.

Beekse Bergen wordt door eigenaar Libéma uitgebreid met Safari Resort Beekse Bergen waar gasten letterlijk hun vakantie tussen de dieren beleven. De realisatie van Safari Resort Beekse Bergen vergt een investering van ruim 100 miljoen euro. In een gebied van 42 hectare wordt het resort in twee fases gerealiseerd, waar luxe lodges, safaritenten en boomhutten verspreid over savannes en bosgebieden komen te staan. Safari Resort Beekse Bergen zal naar verwachting nog voor de zomer van 2018 haar eerste gasten mogen verwelkomen. Inmiddels is er gestart met de voorbereidende werkzaamheden.

Wakker worden tussen leeuwen, zebra's, giraffen en nog veel meer bijzondere dieren. Dat kan straks voor de zomer van 2018, als het resort 239 duurzame accommodaties, die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering opent. Later zullen er, in fase twee, nog 186 accommodaties aan Safari Resort Beekse Bergen worden toegevoegd.

Met deze uitbreiding waarborgt Libéma de unieke en hoogwaardige dag- en verblijfsrecreatieve in Nederland. Het resort is innovatief en wordt duurzaam gebouwd volgens het cradle to cradle (C2C) principe, all-electric. Door de toepassing van een warmtepomp systeem, is een aangenaam klimaat gewaarborgd en kunnen de gasten niet alleen van een bijzondere omgeving genieten, maar ook van een aangenaam klimaat.

Foto’s

Klik op de foto's voor een vergrootte weergave