Projecten

17 augustus 2017

Niet alleen op de grond zijn wij actief. Ook als er een koelinstallatie in een E-ruimte, op een hijskraan, moet worden geplaatst, of in  dit geval vervangen, zijn wij zeer ervaren. Het vraagt om de juiste voorbereiding en deskundigheid van onze medewerkers.  

11 augustus 2017

Safaripark Beeksebergen is gestart met de bouw van duurzame accommodaties, die verschillen in type, in grootte, in faciliteiten en in thematisering. Duurzaamheid en de bouw volgens het cradle to cradle (C2C) principe, all-electric, was hierbij een belangrijk onderdeel. Uit een aantal verschillende installateurs zijn wij uiteindelijk gekozen voor het leveren en plaatsen van een Warmtepomp installatie, voor de warmwatervoorziening en verwarming van de accommodatie via vloerverwarming.

11 augustus 2017

Heron Auto Purmerend opent binnenkort een drietal showroom en garagebedrijven, waarin wij een volledig geautomatiseerd airconditioning systeem plaatsen. In het gehele gebouw is door ons gezocht naar een goede verdeling van apparatuur en hebben we de combinatie gemaakt van verschillende modellen per ruimte. Belangrijk was niet alleen de uitstraling van de ruimte, maar ook het comfortabele gevoel voor de bezoekers in het gebouw.

25 september 2015


Compair Airconditioning gaat aan de slag voor Philipp Plein.

In 2012 opende Phillipp Plein zijn eerste winkel op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam en nu is de beurt aan Rotterdam en wel in het prachtige 'oude ' pand van Cityhouse op de Lijnbaan.

Het pand wordt voorzien van een nieuw luchtgordijn en warmtepomp techniek. Dit is zeer ernergie zuinig en wordt daarom steeds vaker gekozen. De bestaande airconditioner wordt aangepast, heringedeeld en voorzien van nieuwe roosters.

25 september 2015


Dat Compair Airconditioning ook druk is in de haven van Rotterdam is geen nieuws meer.

Op dit moment zijn we druk bezig met airco onderhoud bij RWG.

Rotterdam World Gateway zorgt voor een zo efficiënt mogelijke op-en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar de consumenten en industrieën in Europa.
 
 

Archief

17 augustus 2017 Vervangen van een installatie op hoogte blijft altijd een leuke en uitdagende operatie

Lees meer »

11 augustus 2017 Safaripark Beeksebergen is gestart met de bouw van 191 vakantiewoningen met een unieke beleving voor de gasten.

Lees meer »

11 augustus 2017 Heron Auto Purmerend opent binnenkort 3 prachtige showrooms met een uitstraling van deze tijd.

Lees meer »

25 september 2015 Philipp Plein in Rotterdam

Lees meer »

25 september 2015 RWG, Rotterdam World Gateway op Maasvlakte 2

 

 

 

Lees meer »