Projecten

20 mei 2020

Met trots in de ogen van onze medewerkers, leveren we weer een prachtig stukje werk af met een installatie voor de toekomst. 

7 april 2020

Een prachtig hotel op een bijzondere locatie en al jaren vast klant van Compair. Hotel Wapen van Marion geeft een 3e fase van 44 kamers in opdracht om airconditioning te plaatsen in kamers met een bijzondere inrichting.

6 april 2020

Onze dochteronderneming VRI Installatietechniek heeft voor Doeleman Logistiek in Waddinxveen prachtig werk geleverd en een warmtepomp installatie voor de toekomst gemaakt.

12 januari 2020

Een unieke combinatie is de toepassing van een warmtepomp installatie en een hout-gestookte verwarmingsketel. Een groot havenbedrijf in Rotterdam heeft de stap gezet, om het kantoorpand te voorzien van vloerverwarming en een uitstekende isolatie van het gebouw. In een operationeel gebouw, van ca. 5000 m2 vloeropppervlakte, zullen we in fases alle kantoren voorzien van vloerverwarming.  

17 augustus 2017

Niet alleen op de grond zijn wij actief. Ook als er een koelinstallatie in een E-ruimte, op een hijskraan, moet worden geplaatst, of in  dit geval vervangen, zijn wij zeer ervaren. Het vraagt om de juiste voorbereiding en deskundigheid van onze medewerkers.  

Archief

20 mei 2020 Een bijzonder project is weer opgeleverd

Met het oog op energiebeheersing, hebben wij voor deze opdrachtgever een installatie ontworpen voor een ideaal binnenklimaat en de juiste energieverhouding voor zijn doel.

Lees meer »

7 april 2020 Hotel Wapen van Marion in Oostvoorne is klaar voor de toekomst.

Lees meer »

6 april 2020 Dochteronderneming VRI Installatietechniek heeft weer een prachtig project opgeleverd

Voor verwarmen en koelen wordt steeds vaker gekozen voor een warmtepomp installatie, in combinatie met vloerverwarming-koeling. Ook voor Doeleman Logistiek in Waddinxveen was het de keuze voor een klimaatinstallatie van de toekomst. 

Lees meer »

12 januari 2020 Unieke combinatie is een warmtepomp en hout-gestookte verwarming

Lees meer »

17 augustus 2017 Vervangen van een installatie op hoogte blijft altijd een leuke en uitdagende operatie

Lees meer »