De Tulpenrallye gaat weer van start

25 april 2016

Zoals vele inmiddels weten, is Compair, jaarlijks met een team, deelnemer van de Tulpenrallye. Een classic car rallye, waarbij de auto's ouder moeten zijn dan 1972 en behoorlijk wat afstand en verkeersdrempels moet doorstaan.

Alle voorbereidingen worden weer getroffen om te eindigen in Noordwijk met de Tulpenrallye. Voor Compair is dit inmiddels het 5e jaar van deelname en we gaan, zoals elk jaar, alles op alles zetten om de 1e plek te bereiken. Althans, dat houden we ons elk jaar voor, maar is nog niet gelukt. Het team heeft wel een kleine (of misschien beter gezegd, Grote) verandering dit jaar in de samenstelling. We hebben nu Tandtechnicus Ron Hageraats naast onze vaste navigator John van Kralingen gezet. Daarmee hebben we wel gemerkt, dat de Porsche 911 een te klein interieur heeft voor dit team, waardoor we zijn overgestapt op een Mercedes Benz 350 SLC. Een top auto voor de Tulpenrallye en van alle gemakken voorzien. We hebben immers GEEN airco, GEEN elektrische ramen, GEEN verwarming, GEEN ventilatie en we denken ook geen rem- en stuurbekrachtiging. Kortom, ook met deze auto gaan we back to basic.

Dagelijks gaan we iedereen weer op de hoogte houden van onze beleving en zullen zoveel mogelijk foto's maken van waarschijnlijk bomen die voorbij zoeven of alle bewoners die vriendelijk naar ons staan te zwaaien. Althans, we denken dat ze naar ons zwaaien, maar het kan natuurlijk ook zijn dat we te hard door de straten rijden.

Hoe dan ook, wij gaan er keihard voor strijden en hebben thuis al plek gemaakt voor een beker.