Vrf Systeem

Volledige klimaatbeheersing in een gebouw heeft door de ontwikkeling van de airconditioningapparatuur en elektronica een grote vlucht genomen. Met het VRF systeem is het mogelijk de binnenruimten in een gebouw te koelen, te verwarmen, de luchtvochtigheid te bepalen, te ventileren etc. Door de integratie van de warmtepomptechniek is het mogelijk gebouwen te verwarmen tegen aanzienlijk lagere kosten dan de conventionele verwarmingstechnieken. De elektronica van een VRF systeem zorgt voor optimaal rendement, of het nu gaat om koelen of verwarmen. Sommige systemen zijn in staat de ene ruimte te koelen en tegelijkertijd de andere te verwarmen. De combinatiemogelijkheden zijn vrijwel oneindig.

Door toepassing van invertertechnologie wordt rekening gehouden met alle interne en externe factoren (warmte van intredend zonlicht, apparatuur, verlichting, lichaamswarmte) waardoor het systeem nooit meer zal koelen of verwarmen dan noodzakelijk is. Bovendien zorgt het systeem voor een gezonde atmosfeer en een aangenaam leef- en werkklimaat. Centrale bediening via een regelunit, met afstandsbediening, computer of mobiele telefoon, het kan allemaal.

Een goed ontwerp, een goede voorbereiding en een perfecte installatie en begeleiding zijn van het grootste belang. Maak daarom gebruik van de ervaring en de kennis van Compair Airconditioning.