Satellietmodel

Als representativiteit een grote rol speelt, worden zichtbare binnendelen van een airconditioner nog wel eens als storend ervaren. In dat geval mogen we het satellietmodel bestempelen als de absolute top in vormgeving. Het satellietmodel vormt één geheel met uw fraaie woning, uw sfeervolle restaurant, luxe winkel of stijlvolle kantoor. Met het satellietmodel wordt de esthetische uitstraling van de ruimte niet aantast.

Het resultaat is een aangenaam klimaat, zonder dat er een apparaat aanwezig is in de ruimte. Het satellietmodel wordt boven in het plafond of in een aangrenzende ruimte geplaatst. Door middel van luchtslangen wordt via fraai weggewerkte roosters, verdeeld over de ruimte, een uitstekende luchtverdeling en temperatuurbeheersing bewerkstelligd. 

De flexibiliteit van de installatie biedt u de mogelijkheid om elk onderdeel zelf samen te stellen en hiermee de juiste vormgeving te kiezen. Ook hier geldt de mogelijkheid tot combinatie met een luchtverversingssysteem of een warmtepomp om de ruimte (bij) te verwarmen.