Toshiba

Energiezuinig

Toshiba is één van de grootste airconditioning producenten ter wereld. De continue innovaties waarin veel eigen uitvindingen en patenten zijn verwerkt hebben er mede toe geleid dat Toshiba airconditioners als zeer energiezuinig en van absolute topklasse worden gerekend. Toshiba biedt een complete lijn splitsystemen, speciaal ontworpen voor toepassingen van de milieuvriendelijkste koudemiddelen.

Toshiba heeft haar collectie airconditioners de laatste jaren sterk uitgebreid. Met name door de ontwikkelde Toshiba Inverter technologie spelen zij wereldwijd een leidende rol.

De vele tientallen miljoenen gebruikers ervaren dagelijks het weldadige comfort van Toshiba airconditioners. Toshiba levert een breed assortiment airconditioning, zoals wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen en kanaalmodellen.

Door de aanschaf van een Toshiba airconditioner wordt de juiste stap gezet naar een comfortabel binnenklimaat. De adviseurs van Compair Airconditioning vertellen u graag meer over de moderne Toshiba systemen.