Panasonic

Optimale kwaliteit

Panasonic Airco is naast fabrikant van airconditioners ook één van de grootste fabrikanten van de airconditioning compressor. Doordat deze compressoren in eigen beheer worden geproduceerd zullen zij altijd een optimale kwaliteit hebben. Panasonic Airco streeft altijd naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, niet alleen voor de productkwaliteit, maar ook wat betreft toepassingen voor u als gebruiker.

Panasonic Airco is continu bezig de producten te verbeteren en te vernieuwen en af te stemmen op de behoeften van de klanten.
De airconditioners van Panasonic zijn zowel afgestemd op de particuliere als de zakelijke markt. Doordat steeds meer mensen te maken krijgen met allergieën door bijvoorbeeld pollen of huismijt, is gezonde lucht belangrijker dan ooit. Daarom heeft Panasonic Airco veel van haar modellen voorzien van een ingebouwde E-Ion electrostatische luchtreiniger, zodat men altijd een gezond leefklimaat in de betreffende ruimte heeft.

Naast deze ontwikkelingen wil Panasonic Airco ook met haar producten een bijdrage leveren aan een gezond milieu door de uitstoot van het CO2 gehalte aanzienlijk te verminderen. Door de toepassing van energie efficiënte inverter-techniek wordt veelal het energieverbruik lager. 
Onze adviseurs praten u graag bij over de mogelijkheden van de Panasonic airconditioners.