Mitsubishi

Je voelt het verschil!

In bijna 100 jaar tijd heeft Mitsubishi Electric zich opgewerkt als een wereldwijde producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen enz. Hierbij wordt steeds weer de missie voor ogen gehouden, dat de ontworpen en gefabriceerde producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben. Elk Mitsubishi Electric systeem is het resultaat van oneindige research, kwalitatief zeer hoogwaardige productiemethodes, gedetailleerde testen en de overtuiging om het nog beter te doen dan voorheen.

MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems
hetgeen tot uiting komt in drie belangrijke kenmerken:

Comfort
Het comfort van een Mitsubishi Electric ervaart u op meerdere manieren. Met een Mitsubishi Electric systeem heeft u volledige controle over het binnenklimaat. Alle vier de seizoenen snel het gewenste binnenklimaat.

Efficiëntie
De Mitsubishi Electric-systemen zijn zeer efficiënt. De intelligente regeltech¬niek in een Mitsubishi Electric-systeem zorgt voor een gereduceerd energie¬verbruik. Door deze slimme technieken kunnen rendementen worden gehaald van ca. 400% tot maar liefst 800%. Oftewel: uitstekende energielabels waar¬door u verzekerd bent van een hoger comfort tegen lagere gebruikskosten.

Duurzaamheid
Uit respect voor onze leefomgeving levert Mitsubishi Electric alleen sys¬temen die werken met ozonvriendelijke, chloorvrije HFK-koudemiddelen. 90% van de onderdelen in Mitsubishi Electric-systemen kunnen worden gerecycled. Oude systemen worden zo op een milieuverantwoorde wijze gedemonteerd en afgevoerd.