LSA Air Curtains

Eind 1977 startte LSA Air Curtains BV op kleine schaal met de import van luchtgordijnen. Sinds maart 2011 hebben LSA en Frico van de Systemair Group hun krachten gebundeld en opereren sindsdien onder de naam LSA Frico BV en vertegenwoordigen daarmee de merken LSA, Frico en Gelu.
Door de bundeling van de twee bedrijven ontstaat één sterke organisatie op het gebied van Luchtgordijnen en verwarming in de Nederlandse markt en ver daar buiten.

Door uitsluitend te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit en de modernste techniek vonden de LSA-luchtgordijnen al snel hun weg naar een groeiend aantal tevreden afnemers. Mede dankzij LSA Air Curtains BV nam de toepassing van luchtgordijnen in Nederlandse winkelpanden een grote vlucht.
Omdat winkeliers hun deuren voortaan het hele jaar door uitnodigend konden openzetten, zagen zij hun omzet stijgen met behoud van een aangenaam klimaat in de winkel. Tegenwoordig is dit nog steeds de kracht van een LSA-luchtgordijn, maar de tijd heeft uiteraard niet stilgestaan. LSA Air Curtains BV is uitgegroeid tot de grootste leverancier in de Benelux en voert een breed assortiment eigentijds vormgegevenluchtgordijnen voor uiteenlopende toepassingen.