Daikin

Een hoogwaardig airconditioning systeem

Daikin is wereldwijd specialist als het gaat om het regelen van het binnenklimaat. Zowel in woningen, commerciële en industriële ruimtes, als ook in de toegepaste koudetechniek in de procesindustrie. Het hoofdkantoor van Daikin is gevestigd in de nabije omgeving van ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Daikin is eveneens nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Zij streven er dan ook naar om in de toekomst steeds milieu vriendelijker producten te maken.

Daikin zorgt voor een complete beheersing van het klimaat bij u in huis. Zij hebben modellen in huis wat er voor kan zorgen dat er 26m2 binnen twee uur gevuld wordt met verse lucht. De installatie wordt aan de buitenkant ingebouwd. Het voordeel hiervan is dat u geen last heeft van het geluid van de ventilator.

Daikin is gewaarborgd onder ISO 9001 label en voldoet aan de CE Normering. Daikin airconditioners kunnen onder andere geleverd worden als vloermodel, wandmodel, satellietmodel en cassettemodel. 
De adviseurs van Compair Airconditioning geven u graag advies over welk systeem het beste past bij uw kantoor, winkel of woning.